Nieuws

 • Kantoor gesloten op 11/11 en 12/11/21

  08.11.2021
  Op donderdag 11 november en vrijdag 12 november 2021 zijn de kantoren van Poetspunt Oostende – Gistel gesloten omwille van de feestdag Wapenstilstand.
  We zijn terug aanwezig vanaf maandag 15 november op de normale openingsuren!
 • Poetspunt Oostende- Gistel steunt jonge topatleet in aanloop naar de OS van Parijs in 2024!

  01.10.2021

  Michael Obasuyi nam afgelopen zomer deel aan de Olympische Spelen in Tokyo. Zijn discipline is de 110m horden.

  Om daar als jonge atleet te komen, moeten heel veel opofferingen gedaan worden, moet bijzonder veel trainingsarbeid en discipline aan de dag worden gelegd.

  Hard trainen, talent en veel doorzettingsvermogen zijn evenwel niet voldoende. Financiële ondersteuning voor dergelijke topatleten is jammer genoeg te afhankelijk van allerlei vormen van crowdfunding.

  Met Poetspunt Oostende-Gistel willen we Michael een financieel duwtje in de rug geven om zijn volgende doel, de Olympische Spelen van Parijs in 2024 te bereiken.

  Go Michael!

  Met dank voor de actiefoto aan Johnny De Ceulaerde

 • Wij zoeken nieuwe collega’s!

  16.08.2021

  klik hier om de vacature te lezen: PPO adv oostende 02 A4

   

 • Op vrijdag 18 juni 2021 vieren we Dag van de Schoonmaak!

  18.06.2021
  Op deze dag willen we al onze huishoudhulpen bedanken voor hun dagdagelijkse inzet.
  Sinds de coronamaatregelen is het nog duidelijker hoe belangrijk de job als huishoudhulp is en hoe zij elke dag opnieuw het beste van zichzelf geven.
  Voor ons zijn ze stille krachten, stille helden zelfs!
  De Dag van de Schoonmaak is DE uitgelezen dag om je huishoudhulp in de bloemetjes te zetten.
  Maak het verschil en geef je huishoudhulp een compliment! Laat je persoonlijke boodschap na op onze facebookpagina en wij zorgen er voor dat dit bij je huishoudhulp terecht komt!
 • Nieuwe campagne van Het Werkbaarheidsfonds

  27.05.2021

  Een nieuwe campagne van Het Werkbaarheidsfonds die Poetspunt Oostende Gistel graag mee onderschrijft. Centraal thema blijft de veiligheid en de werkomstandigheden van de huishoudhulpen. Zorg voor werkomstandigheden die 5 sterren verdienen. ⭐⭐⭐⭐⭐

  Er worden 5 goede tips meegegeven omtrent goed en ergonomisch materiaal, hygiënische en veilige omstandigheden en om het risico op ongevallen te verminderen.

  De gezondheid van uw huishoudhulp ligt ook in uw handen!

   

  U kan alles nalezen en de filmpjes bekijken op http://www.iktoonrespect.be

  #iktoonrespect

  #PoetspuntOostendetoontrespect

 • Veiligheidsmaatregelen Covid blijven belangrijk!

  15.04.2021
  Naar aanleiding van de recente berichtgeving in de media willen we graag herinneren aan het belang van de veiligheidsvoorschriften.
  Een veilige werkomgeving voor onze poetshulpen is tegelijk ook een veilige thuisomgeving voor u als klant!
  * Een poetshulp mag nooit werken bij een (vermoedelijk) besmet persoon. De klant informeert Poetspunt Oostende – Gistel zo snel mogelijk indien een dergelijke situatie zich voordoet.
  Een (vermoedelijk) besmette poetshulp mag ook nooit aan de slag gaan bij de klant.
  * De poetshulp kreeg de nodige beschermingsmaatregelen: mondmasker, desinfecterende handgel, handschoenen … Er wordt gebruik van gemaakt waar nodig.

  De klant organiseert mee een veilige werkplek als volgt:
  ** Contacten vermijden: Indien mogelijk gaat de klant in een afzonderlijke ruimte tijdens het werk. Indien niet mogelijk wordt de maximaal haalbare afstand gerespecteerd en wordt verwacht dat beiden het mondmasker
  dragen. Indien een afstand van minimaal 1,5 meter niet haalbaar is mag er niet gewerkt worden.
  ** Mogelijkheid om de handen te wassen, een propere handdoek, een desinfectie middel (bv. javel 10 * verdund met water) en alle poetsmateriaal en producten zijn voorzien
  ** De werkplek wordt maximaal verlucht, vòòr de poetshulp aankomt.
  ** De papieren dienstencheques worden op voorhand klaargelegd om persoonlijk contact te vermijden. Elektronische dienstencheques worden aanbevolen.

  ** Verder blijven de 6 gouden regels altijd van toepassing!

  Deze bepalingen verdienen extra aandacht nu alle middelen worden ingezet om de verspreiding van het coronavirus te bestrijden.
  We houden hierbij niet alleen rekening met de veiligheid van de werknemer, maar ook die van de klant en bij uitbreiding die van de gehele bevolking.
  Hou het veilig!