Nieuws

 • EINDEJAARSPERIODE 2018 – 2019

  17.12.2018

  Tijdens de eindejaarsperiode zal Poetspunt Oostende gesloten zijn op:

  maandag 24 december, dinsdag 25 december en woensdag 26 december 2018,
  maandag 31 december 2018 en dinsdag 1 januari 2019.

  Op donderdag 27 december, vrijdag 28 december en vanaf 2 januari 2019 is het kantoor geopend volgens de normale openingsuren.

  We wensen onze klanten en werknemers een fijne kerstperiode toe en een piekfijn 2019!

 • POETSPUNT VIERT DAG VAN DE KLANT OP FILMFESTIVAL OOSTENDE

  19.10.2018

  Op 15 september jl. nodigde Poetspunt Oostende voor de tweede maal zijn klanten uit om de Dag van de Klant te vieren op het filmfestival. Hiermee wil de organisatie zijn klanten danken voor het gestelde vertrouwen in de werking.

  Met een volle zaal was dit opnieuw een waar succes!

  Dit jaar viel de keuze op de film ‘The Wife’ met topacteurs als Glenn Close, Jonathan Pryce en Christian Slater. Deze emotionele en tegelijk grappige film werd fel gesmaakt door de aanwezigen.

 • Pensioen

  07.09.2018

  Na 9 jaar trouwe dienst ging onze werknemer Ingrid Verschaeve eind augustus met pensioen.
  Om haar op gepaste wijze te bedanken werd ze in de bloemetjes gezet door Voorzitter Vanessa Vens en van directeur Michel Vincke ontving ze een mooie cadeaubon.

  ‘Ingrid,
  De Voorzitter, de directeur en het volledige team van Poetspunt Oostende willen je nogmaals bedanken voor je inzet en trouwe dienst!
  We hopen dat je lang kan genieten van een mooi pensioen!’

 • Poetspunt Oostende viert Dag van de Schoonmaak en zet werknemers in de bloemetjes

  22.06.2018

  Vandaag werd het personeel van Poetspunt Oostende reeds voor de 14de maal uitgenodigd om ‘hun’ Dag van de Schoonmaak te vieren. De medewerkers werden verwelkomd met een buffetreceptie bij de buren van ‘Bistro Les Belges’.

  Directeur Michel Vincke sprak zijn dank uit voor de dagdagelijkse inzet van het personeel om het huishouden bij ruim 1600 klanten te laten blinken.

  Op 1 oktober 2004 startten we met 16 poetsdames, op vandaag zijn er 190 Poetskrachten in dienst. In deze regio blijven we dus wel een zeer belangrijke actor in het tewerkstellingsgebeuren. Deze 190 poetskrachten komen immers overeen met 117 voltijdse equivalenten!

  Op deze dag is het ook een uitgelezen moment om mensen die 10 jaar werken voor ons in de bloemetjes te zetten.

  Dit jaar valt deze eer te beurt aan:

  Veronique Lievens, Brigitte Vandaele, Vera Dehaemers, Sabine Cazzato, Ginette Coessens, Martine Meesschaert, Viviane Kyndt, Ingrid Dufour, Ketura Loosvelt, Heidi Devos, Laurence Lanselle, Berlinda Messelier en Nancy Bolle.

  Toch wel opmerkelijk dat zo veel mensen trouw aan onze organisatie zijn. Onze bedrijfspolitiek, waarbij wij veel aandacht hebben voor ons menselijk kapitaal wordt derhalve op prijs gesteld.

  Een dag van de schoonmaak is geen dag van de schoonmaak bij Poetspunt Oostende, zonder iedere werknemer te danken voor trouw, inzet en engagement! Elke poetskracht ontvangt de traditionele geschenkcheque van 25 euro.

   

  Martine Lesaffre geeft voorzitterssjerp door aan Vanessa Vens

  Eerder deze week gaf Martine Lesaffre de voorzittersjerp door aan Vanessa Vens.

  Tevens werd een nieuwe raad van bestuur verkozen, bestaande uit:

  • Vanessa Vens – voorzitter
  • Michel Lestaeghe – ondervoorzitter
  • Martine Lesaffre – secretaris
  • Walter Hosten – penningmeester
  • Dirk D’hulster, Raymonde Declercq en Danick Minne – bestuurders

   

  Naar aanleiding van de voorzitterswissel werden ook Martine Lesaffre en Vanessa Vens in de bloemetjes gezet door Algemeen Directeur Michel Vincke.

   

 • 20 juni: Dag van de Poetskracht

  15.06.2018

  Op 20 juni vieren we de dag van de poetskracht.

  Om onze medewerkers te bedanken voor hun dagdagelijkse inzet nodigen wij hen uit op vrijdag 22 juni om hun dag samen te vieren!

  Hierdoor kan het zijn dat uw poetshulp niet of minder lang komt poetsen deze dag.
  Ook het kantoor zal in de namiddag niet bereikbaar zijn.

  We hopen dat we hiervoor op uw begrip mogen rekenen.

   

   

 • Poetspunt Oostende viert Dag van de klant op Filmfestival Oostende

  14.09.2017

  Afgelopen zondag 10 september mochten we 440 klanten verwelkomen op het Filmfestival Oostende, naar aanleiding van onze Dag van de Klant.
  Het was dit jaar een bijzondere editie. Door de samensmelting van PWA, ’t Poetshuis en Jeantiga, waren we voor het eerst te gast als Poetspunt Oostende.
  Directeur Michel Vincke verwelkomde de klanten. Hij dankte hen voor het vertrouwen in de organisatie. Hij bedankte tevens zijn directe medewerkers die dagdagelijks paraat staan om de kleine 2.000 klanten en zo’n 200 medewerkers zo goed mogelijk te dienen.
  Hij besloot dat de 165.000 gepresteerde uren in 2016 absoluut geen eindpunt zijn, maar een doorstart naar meer. Meer kansen, meer jobs, meer klanten en nog meer prestatieuren! Dit zonder in te boeten aan kwaliteit en opvolging!
  En dan was het tijd om te genieten van de film “Victoria & Abdul”!