Over
Poetspunt
Oostende / Gistel

Over
Poetspunt
Oostende / Gistel

Poetspunt Oostende / Gistel is het resultaat van de samensmelting tussen de dienstenchequeondernemingen PWA Oostende, cvba ’t Poetshuis en bvba Jeantiga.

Deze drie organisaties, reeds jarenlang actief op de markt van de diensten- cheques, besloten op 1 juli 2017 de handen in elkaar te slaan. De lokale verankering van Poetspunt Oostende / Gistel zorgt voor een optimale dienstverlening van onze vele klanten in onze regio.

Poetspunt Oostende / Gistel biedt pasklare oplossingen aan mensen die hulp zoeken in het huishouden. We doen dit door de aanwerving van gemotiveerde mensen die we versterken met gerichte opleidingen en begeleiding op maat.

Het is onze ultieme doelstelling om een kwalitatieve, lokaal verankerde dienstverlening verder uit te bouwen, waarbij we streven naar tevreden klanten en tevreden werknemers!
De begeleiding en coaching van onze werknemers staat hierbij centraal.

Poetspunt Oostende / Gistel streeft naar een evenwicht tussen financieel verantwoord én sociaal handelen door op een maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen. Met aandacht voor welzijn van het personeel, met respect voor mens en milieu, in diversiteit en met een open communicatie.